Охоронники ВЕНБЕСТу вивезли людину за місто, побили і пограбували

Співробітники групи швидкого реагування компанії «Венбест» вчинили грабіж під час здійснення охорони.
LiderІз витоку матеріалів досудового розслідування стало відомо, що 06.11.2016 р. ГШР «Венбесту» у Харкові прибула за викликом бармену до пабу «Слепая свинья». Причиною виклику явилась відмова клієнта самовільно залишити вказаний заклад. Охоронники запропонували порушнику доставити його до місця проживання, проте перевезли його на відкриту безлюдну місцевість у с. Федорці Харківської області, де вивели на вулицю із салону автомобілю. Потім охоронники «Венбесту» застосували проти громадянина струмінь газу із газових балончиків та нанесли йому удари по ногам. Після цього один охоронник тримав людину за голову, а інший став обшукувати її кармани. В результаті охоронники вилучили у потерпілого шкіряної гаманець з грошима та зірвали з шиї золотий ланцюжок. Сума матеріальної шкоди, за оцінками правоохоронців, становить 14500 грн.
Нагадаємо, що фірма «Венбест» позиціонує себе як лідер охоронних послуг в Україні; навесні 2015 року інвестором «Венбесту» став регіональний фонд прямих інвестицій EuropeVirginFund(EVF), споносором якого є компанія DragonCapital.
Нагадаємо також, що раніше співробітники «Венбесту», інших охоронних фірм та Поліції охорони під час надання послуг з охорони майна і осіб також скоювали злочини (див. ВІДЕО).

Автор: Інформ бюро «Сек’юриті ЮЕй»